2016. február 6., szombat

Kávézzunk együtt egészségesen!


Szeretettel meghívlak 2016. február 15-én a 17 órától kezdődő DXN Infoklub tatai helyszínére (Új Kajakház Ökoturisztikai Központ)!


Ezen az eseményen két neves előadó vesz részt és én leszek az esemény házigazdája. Először próbálom ki ezt a szerepkört, ezért ha kíváncsi vagy a debütálásomra, akkor ott a helyed! J

Ha most azon gondolkozol, hogy jó ott lesznek előadók meg én, de miért is gyere el, miről is lesz szó, akkor olvass tovább! J

Úgy tapasztalom, hogy egyre több mindenkit érdekelnek a természetes és egészséges termékek. Ha Te is ebbe az egyre bővülő csoportba tartozol, akkor gyere el, mert egy kitűnő előadást hallhatsz a DXN cég természetes alapanyagokból készült, egészségmegőrző termékeiről.

Ezt követően lehetőséged lesz kipróbálni a termékeket. Ne aggódj, ha nem szereted a kávét, akkor lesz más termék is amit ki tudsz próbálni! J A közös kávézás (vagy nem kávézás) után pedig következik egy másik fantasztikus előadás magáról a cégről, aminek a termékeit kipróbáltuk. Megtudhatod, hogy milyen lehetőséget tud nyújtani Neked a DXN.

Az infoklub során semmi nem kötelező, csak egy dolog, jól érezni magunkat! J

A rendezvény ingyenes és bárki részt vehet, szóval hozd nyugodtan az ismerőseid is!

A facebookon itt találod az eseményt:
Ha szeretnél előzetesen tájékozódni a termékekről, akkor vagy a BLOGOMON, vagy a HONLAPOMON megteheted. Ha bármi kérdésed lenne, KERESS BÁTRAN!


Remélem, 2016. február 15-én találkozunk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése