2015. május 16., szombat

Játék és játéktároló készítése újrahasznosítással

Valamilyen megmagyarázhatatlan okból nem voltam képes kidobni sem a ganodermás kávés dobozokat, sem a különböző gyógygomba tartalmú táplálék kiegészítők dobozait.

Mivel már jó ideje csak ganodermás kávét iszunk (Cream coffee és Lingzhi Black coffee), elég sok kávés doboz gyűlt össze, valamint a kapszulás dobozok (GL, RG, Spirulina, Cordyceps, Black Cumin Plus) is szépen gyűltek.

Eljött az idő, hogy valamit csináljak, mielőtt a dobozoktól már nem férünk el a lakásban. Az első gondolatom az volt, hogy megkérdezem bölcsikben, ovikban, hogy kell e nekik valamilyen kreatív tevékenységhez.

Aztán rájöttem, hogy mégsem adom oda ezeket a dobozokat, mert Nekem pont ezekre van szükségem!

Miért?

Elég sok plusz rendrakást és egyre több konfliktust okoz az, hogy a gyerekjátékok nagy tároló kosarakban vannak ömlesztve, amiket kb 1 másodperc alatt ki lehet borítani és ez nagyon jó móka (természetesen nem Nekem! :) ) A játékok visszapakolása azonban már megy gyorsan és nem is olyan vicces, főleg Nekem, amikor végül én pakolom be a 2/3-át.

Egy ideje már szeretném megoldani a kislányom játékainak a rendszerezését és ez a kávés dobozokkal tökéletesen megoldható lenne…és az is! Most még csak ráírtam, hogy mi van az adott dobozban (rajz kellékek, fűzögetős játék, állatfigurák, stb.) a kislányom meg teleragasztotta a dobozokat matricával, de akár maradék csomagolópapírral még szebbé lehet tenni őket.

Ugyan még mindig nem tudom miért nem dobtam ki eddig a dobozokat, de nagyon örülök, hogy így megoldódott a rendszerezés.

A kapszulás dobozokból tökéletes csörgőt lehet csinálni, illetve azt játszani, hogy ki kell találni a hangjából (amikor rázzuk), hogy mi lehet benne. 
A nagyobbaknak gyöngy tárolónak, vagy egyéb „kincsek” elrejtésére is nagyon jók!

Remélem a jövőben Te sem dobod ki a dobozokat, hanem felhasználod! :)

Ha bármi egyéb ötleted van a dobozok „újrahasznosítására”, akkor kérlek, írd le megjegyzésbe! Előre is köszi!

Ha esetleg nem tudod, hogy milyen dobozokról beszélek, akkor rendelj a prémium minőségű ganodermás kávéink közül és megtudod!

A DXN nem csak a kiváló termékeket biztosítja Nekünk, hanem egy veszteségmentes üzleti lehetőséget is. 
Ha érdekel ez a lehetőség akkor ITT olvashatsz róla, vagy KERESS MEG és küldök további részletes tájékoztatót!

Ha szeretnél 20-25%-kal olcsóbban hozzájutni a termékekhez, akkor ITT megtudod hogyan lehetséges ez.


Akár ilyen kis lépésekkel is tudjuk csökkenteni a keletkező hulladék mennyiségét és ezzel óvni/védeni a környezetünket. 
Kérlek Te is figyelj oda ezekre az apró dolgokra!

Tegyünk együtt a környezetünkért!

Szép napot!

Turay Orsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése